Opbrengst en kosten berekenen voor zonnepanelen in Vlaams-Brabant!

Mijn dak ligt naar het?

Wij berekenen de hoeveelheid zon op basis van de ligging van uw dak.

De hellingsgraad van mijn dak is...

Indien u uw zonnepanelen niet op het dak wil plaatsen selecteert u Plat Dak.

Wat is uw jaarlijkse stroomverbruik?

Wij berekenen het beste rendement op basis van uw gebruik.

Vermeld uw adres + nummer

Wij vergelijken installateurs bij u in de buurt

Uw woning is...

Vul uw informatie hieronder in en ontvang gratis advies + offerte.

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer

Dank u

Even wachten aub...


Laden

Voorbeeld persoonlijk rapport

Zonnepanelen Offerte
4 (83%) 15 stemmen

Wij vergelijken zonnepanelen installateurs in Vlaams-Brabant en selecteren voor u de beste offertes

Voor het kopen van zonnepanelen is het verstandig verschillende offertes te vergelijken. Met ZonnepanelenAanvragen.be kunt u gemakkelijk een overzicht krijgen van de beste offertes van zonnepanelen installateurs uit uw regio Vlaams-Brabant. Ons overzicht is afgestemd op de door u ingevulde eisen. Vul onze test in en ontvang direct de verwachte besparing op uw energierekening, mocht u interesse hebben dan selecteren wij de beste zonnepanelen installateurs/offertes voor u geheel vrijblijvend. Het aanvragen van zonnepanelen is hierdoor snel en gemakkelijk.

Welke installateurs zijn actief in Vlaams-Brabant?

Veel installateurs zijn gevestigd in de regio van Leuven, Pajottenland en de regio Tienen en Halle. De meeste zonnepanelen installateurs zijn niet heel groot. Veel bedrijven zijn familiebedrijven. Grote bedrijven in de regio Vlaams-Brabant zijn Sollie en Grou VHC.
Vlaams-Brabant loopt niet voorop omtrent groene energie. Al wordt de achterstand wel steeds kleiner door de aanhoudende groei in zonnepanelen. Er zijn slechts ongeveer 40.000 zonnepanelen installaties in de provincie Vlaams-Brabant. Dit brengt de regio op de laatste plaats vergeleken met de andere provincies. Ook wanneer u kijkt naar het aantal inwoners per installatie, namelijk 1 installatie per 30 inwoners is dit heel wat minder dan in Limburg (1 per 17 inwoners).
Er kunnen grote verschillen in kosten zitten per installatie, vergelijk daarom altijd meerdere offertes (bespaar tot wel 40%)
Bekijk wat u kunt besparen

Overzicht zonnepanelen installateurs actief in Vlaams-Brabant